Powered By Blogger

torsdag 26. november 2009

3D ultralyd - uke 30 + 1


Idag var vi på 3D ultralyd hos Sigrids Ultralyd i Stavanger.
Det var veldigt godt å komme å se hvordan det lille nurke hadde det, atter en gang. Denne gangen var det litt mer intresangt enn første gang, for nå kunne vi se hele babyen i 3D. Vi fikk det første gang også, men det var ikke så mye som denne gangen. Den lille jenta jeg har i magen har det kjempe fint. Det er jo kun 10 uker til hun skal komme ut, tida har flydd som bare det. Hun var akkoratt så stor som hun skulle og såg kjempe bra ut.
Jordmor sa også at hun kunne se at hun begynnte å få hår på hode. Ganske morsomt.
Når vi skulle ta bilder av henne, tok hun heleveien hendene forann fjeset og ville ikke bli tatt bilde av. Men vi fikk ganske mange fine bilder fordet om.
Tenk at det ligger noe å vokser i magen min, det har ikke helt enda godt opp for meg. Noe som det egentligt burde for det er jo så passe kort tid til.

Formen er egentligt ganske på topp, unatt litt bekkenløsning å vondt oppe i ryggen. Var ganske feil å si den er på topp for den er jo ikke det da :) men håper på henvisning til Fysioterapaut snart. Begynner å bli ganske kjedeligt å bare sitte hjemme heile dagene å ikke kunne gå på jobb. Men får gjort noe litt her også da :)

Men må bare skrike ut til ANNE SINNES, at vi kan ikke vente til hun kommer hjem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar